Strenge krav til produksjon stadfestet i kontrakter

Strenge krav til funksjonalitetkvalitet og gode arbeidsforhold

Kortest mulig reisevei

Emballasje av materialer som kan gjenvinnes

Emballasje av materialer som kan gjenvinnes

Kortest mulig reisevei

Strenge krav til funksjonalitetkvalitet og gode arbeidsforhold

Strenge krav til produksjon stadfestet i kontrakter

Varer som varer

En enkel og åpenbar måte å bruke mindre ressurser og energi på, er å bruke det vi eier lenger. En forutsetning for dette er at produktene tåler det. Det gjør varene du kjøper hos oss. Nåløyet for en plass i hyllene våre er trangt. Ikke bare må produktene oppfylle strenge krav til funksjonalitet, kvalitet og gode arbeidsforhold for dem som lager dem. De må også være produsert og emballert av materialer som kan gjenvinnes og hatt en kortest mulig reise til våre butikker. Når du kjøper et produkt hos oss, kan du dermed være trygg på at du har gjort et godt valg – for alle.

Hos Jernia får du produkter som varer

Nåløyet for produkter som skal inn butikkdøra til Jernia er trangt! Vi har erfarne kategorisjefer som tar valg basert på design, funksjonalitet og kvalitet. I tillegg velger vi de produktene som er mest mulig bærekraftig produsert. Alle produktene vi selger er dessuten testet av våre medarbeidere. På denne måten gjør vi det enklere for deg å velge riktig produkt.

Kun funksjonell kvalitet

Se video med Kommersiell direktør Maria Borge Andreassen ↓

Hos Jernia finner du produkter som skaper minner

Husker du bestemors stekepanne eller bestefars vedøks? Det fins faktisk produkter som har fulgt slekter gjennom generasjoner, og fremdeles lever i beste velgående. Hva er bedre enn pannekaker stekt på en klassisk, sort jernstekepanne? For ikke å snakke om hjemmebakt brød, laget av deig eltet i en klassisk kjøkkenmaskin. Hos Jernia finner du slike produkter, som skaper minner og blir en del av slektens historie.

Det skal lønne seg å kjøpe kvalitet

“Varer som varer” er et mantra hos oss i Jernia. Vårt ønske er at oldebarnet ditt skal kunne snekre en trehytte med hammeren du plukket opp hos oss. Vi vil at kjøkkenmaskinen du kjøper hos oss skal kunne gå i arv og at malerpenselen holder i flere sesonger. Dette fordrer selvfølgelig av at du tar vare på tingene dine. Men det kan vi også hjelpe deg med!

Hos Jernia er det lov å være misfornøyd

Det skjer dessverre også hos oss at noe du kjøper ikke helt holder det produktet lover. I så fall skal det være enkelt å forandre misnøye til tilfredshet. Hvis det er noe galt med et produkt du kjøper hos oss, får du god hjelp av våre medarbeidere til å fikse det. Vi velger aktivt produkter som er mulige å reparere, samt leverandører og produkter som gir rettigheter utover kjøpsloven.

Hos Jernia stiller vi krav til leverandørene

Skal vi nå vårt mål om å skape en mer bærekraftig handel, må vi selvsagt ta med leverandørene våre i arbeidet. I vår leverandørkontrakt målsetter vi bærekraft og setter tydelige krav til produksjon, emballasje og transport.