Trenger du reservedeler? Vi fikser det sammen

Jernia ønsker å gå i front mot en bærekraftig handel. Det krever at de produktene vi tilbyr deg må kunne vedlikeholdes og repareres, og da helst på en så enkel måte som mulig. Klarer vi det, sparer vi både materialer og energi. Vi krever derfor at våre leverandører kan levere reserve- og erstatningsdeler til produktene sine, til en pris som gjør det billigere å fornye enn å kjøpe nytt. Dette gjelder særlig der det ikke krever fagkompetanse for å gjøre jobben, men når du kan gjøre det selv, med passende verktøy og gode råd, som du også får hos oss.

Områder hvor vi særlig kan bistå deg når noe må fikses:

Erstatningsdeler

Vi skaffer deg erstatningsdeler når noe knuser eller forsvinner.

Reservedeler

Vi tilbyr reservedeler til å utbedre slitasje og brudd.

Veiledning

Vi gir deg veiledning og gode råd til hvordan du kan gi produkter nytt liv igjen.

Når noe plutselig mangler …

Hvorfor kjøpe ny kaffetrakter eller termos hvis det bare er en glasskolbe eller kopp du mangler? Mange av produktene vi omgir oss mer, blir like gode som nye hvis du bare kan erstatte delen som er blitt borte. Det kan du hos oss. Nåløyet for en plass i våre hyller trangt, og krever at leverandørene må kunne erstatte viktige deler som lett ødelegges eller forsvinner.

 

Spør meg, hvis det en del du trenger …

Ida, Jernia Torggata

Når noe stopper opp …

Før eller siden vil selv de beste produkter nå en alder hvor noe skjer. Men det trenger sjelden betyr at livet er over. En ny snor til gressklipperen eller ny tenner til grillen kan være nok til å forlenge levetiden med mange år. Hos oss finner du derfor reservedeler til det meste du bruken av ting og tang i hverdagen din. Alle våre leverandører må garantere at de kan levere slitasje- og reservedeler som ikke krever fagkompetanse for å skifte.

Når du ikke helt vet hvordan …

Det meste er enkelt – når du kan det. Men når du står foran en utfordring du ikke har løst før, kan selv en svært enkel oppgave fortone seg umulig. Da er det fint å få en liten dytt til å komme i gang. Det får du i våre butikker. Våre medarbeidere har som regel erfaring med den utfordringen du står overfor, og kan gi deg nyttige tips og praktisk veiledning til hvordan du går fram for å reparere og vedlikeholde ting som ikke krever fagkompetanse.

Din nærmeste Jernia-butikk

Fant du ikke delen på våre nettsider? Prøv i butikken!

Selv om du ikke finner reservedelen du er ute etter på våre nettsider, betyr ikke det at vi ikke kan skaffe den. Stikk innom en av våre butikker og snakk med en av våre medarbeidere, så skal du at det løser seg. Som regel finner vi en løsning.