3 tips

Den perfekte studentgaven

På studentbudsjett vil man ofte slippe å bruke pengene på ting man trenger i hverdagen, så gaver som gjør at pengene kan brukes på fritid vil alltid komme godt med. Her får du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne passende gave til en student på budsjett.

Gavetips #1

Klassiske ting en student bør ha

Det er noen uunnværlige ting den klassiske studenttilværelsen ikke bør være foruten. Er man egentlig student om hybelen mangler for eksempel vannkoker, verktøysett, kaffe, kaffetrakter og termokopp?

Nødvendigheter i en studenthverdag

Gavetips #2

Bidrag til mer spennende matlaging

Med enkle råvarer og riktige kjøkkenredskaper kan selv et stramt studentbudsjett sørge for et variert og godt kosthold. Mye kan gjøres med en god wok, kraftig blender eller en smart spiralizer som enkelt gir sunn grønnsakspasta.

Kjøkkenutstyr til spennende hverdagsmat

Gavetips #3

Litt ekstra luksus

Som oftest følger et litt ekstra stramt budsjett med studenttilværelsen og da er det alltid deilig å få gaver som kan gi følelsen av litt ekstra luksus. Lys og lysholdere lager litt ekstra stemning på hybelen, mens en presskanne, brødrister eller kullsyremaskin kan gjøre forfriskninger og hverdagsmåltider litt mer spennende.

Med luksusfølelse i studenthverdagen

Gaver under 500 kroner

Her har vi samlet nyttige gavetips som vil glede studenten til under 500 kroner.

Gaven til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet? Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom alle våre kvalitetsvarer i alle våre fysiske butikker, i tillegg til vår nettbutikk.

Les mer om gavekort her →