4 tips når du skal finne gave til hytteeieren

Det finnes mange gode alternativer når du skal finne en gave som kan berike hyttelivet til en du bryr deg om. Målet bør være å sørge for mer kos og enklere løsninger, og vi har mange supre gavetips som sørger for akkurat det.

Våre beste gavetips til hytteeieren

Gavetips #1

Hyggelig utekos

En bålpanne er den ultimate hyttegaven. Med bålpanne kan alle samle seg rundt åpen ild og grille pølser, marshmallows eller annet godt. Spesielt godt er det å varme seg på kalde vinterdager og sene sommernetter.

Utstyr til bålkosen

Gavetips #2

Gaver til hyttekjøkkenet

På hytta samles man ofte til middag, og da er det fint å gi hytteeieren skikkelig godt utstyr til kjøkkenet. Ofte tar vi med oss det vi ikke bruker hjemme til hytta. Derfor har en hytteeier sikkert ikke noe imot å få en skarpere kokkekniv, eller en god gryte eller stekepanne til hytta.

illustrasjonsbilde av peis og vedstabel
Gavetips #3

Gaver som skaper stemning på hytta

Levende lys og peiskos gir ekstra god stemning på hytta. Et nytt peissett, en dekorativ vedstabler eller en praktisk askesuger kan bidra til enda bedre atmosfære rundt peiskosen.

Stemning på hytta

Gavetips #4

Verktøyet alle bør ha på hytta

Det trengs ikke nødvendigvis mye verktøy for å dekke typiske behov som kan oppstå i forbindelse med hyttehold. Et praktisk multiverktøy, øks og hodelykt kommer godt med når det dukker opp småting som må fikses på hytta.

Verktøy til hytta

Gaver under 500 kroner

Du trenger ikke blakke deg helt for å finne en fin gave til en hytteeier. Her har vi funnet frem noen gavetips som koster under 500 kroner.

Gaven til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet? Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom alle våre kvalitetsvarer i alle våre fysiske butikker, i tillegg til vår nettbutikk.

Les mer om gavekort her →