4 kundefavoritter ⭐

Kaffetips

4 tips når du skal finne gave til en som elsker kaffe

Her får du fire gode gavetips som garantert en kaffeelsker vil sette pris på. Med skikkelig utstyr gjør du hverdagen til han eller henne mye enklere.

Gavetips #1

Gode kaffetraktere

En god trakter sammen med rent vann og gode bønner, er oppskriften på den perfekte kaffekoppen. Enten du skal lage svart kaffe eller andre spennende kaffevarianter, er det viktig med riktig kaffetrakter.

Fire gode kaffetraktere

Våre bestselgere

Gavetips #2

Tilbehør som hever kaffesmaken

Har kaffeelskeren allerede en kaffetrakter, kan det være fint å gi noe tilbehør som gjør hverdagen enklere og kaffeopplevelsen bedre. Kaffekvern, melkeskummer eller kaffe- og kaffebønner som kan nytes med god samvittighet er ting som kaffeelskeren vil sette pris på.

Smart kaffeutstyr

Gavetips #3

Lekker servering til kaffe

Enten kaffeelskeren skal på tur eller drikke kaffe hjemme så er det fint å ha noe å servere kaffen i. Vi har samlet en liste med nyttige gavetips som gjør det enkelt for deg å finne gaver kaffeelskerne vil sette pris på. Som for eksempel termos, kaffekopp eller termokanne.

Utvalgte kaffekanner

Finn favorittkoppen

Blant Mummitrollet og vennene hans finner du personlighetstrekk vi alle kan kjenne oss igjen i – Kjærlig og omsorgsfull, nysgjerrig og eventyrlysten eller kanskje litt rampete? En mummikopp som karakteriserer kaffeelskeren er et perfekt gavetips.

Populære mummikopper

Gavetips "on the go"

En termokopp i hånden på vei til toget, trikken eller bilen for å treffe morgenrushet kan være akkurat det som trengs for en god start på dagen.

Termokopper og termoser

Gavetips #4

Eksklusive kaffegaver

Kjenner du en som ønsker det lille ekstra? En kaffemaskin som er enkel å bruke og som trakter nydelig kaffe. De litt mer eksklusive kaffemaskinene er kanskje akkurat den gaven kona eller mannen din ønsker seg? Vi har uansett samlet de beste produktene her.

Gaver til under 500 kroner

Flotte gaver trenger ikke koste skjorta. Her har vi samlet noen gode forslag på gaver under 500 kroner som en kaffeelsker vil sette pris på.

Gaven til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet? Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom alle våre kvalitetsvarer i alle våre fysiske butikker, i tillegg til vår nettbutikk.

Les mer om gavekort her →