Smarte tursett

Ut på tur, aldri sur

3 tips når du skal finne gave til den turglade

Om du er på utkikk etter gave til en som turinteressert, har vi mange gode gavetips. Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som setter pris på natur og frisk luft.

Gavetips 1

Oppbevaring av mat og drikke på tur

Påfyll av mat og drikke er viktig for en god turopplevelse. En matboks med god plass til mat og snacks gir turentusiasten påfyll med energi underveis. Eller gled turentusiasten med en termos som både holder godt på varmen, og holder sekken fri for søl. Og som kan være med på turer i mange år fremover!

Mat og drikke på tur

Gavetips #2

Mer hygge rundt bålet

Mat laget på bål smaker ofte ekstra godt. Gled turentusiasten med utstyr til bålbruk. Hva med en kaffekjele til morgenkaffen, eller en stekepanne som kan frese opp selvfisket fisk, eggerøre eller annen deilig turmat.

Grill- og bålhygge

Gavetips 3

Viktig verktøy til turgåeren

For å få fyr på bålet anbefales det å ha med en lighter som er til å stole på. På tur er det heller ikke alltid lett å vite hvilke utfordringer man kan støte på, så en god hodelykt er essensielt, sammen med en god kniv eller multiverktøy er alltid lurt å ha med i sekken.

Verktøy til turen

Gaver til under 500 kroner

Ut på tur aldri sur! På jakt etter en litt rimelig og handy gave til en flittig turelsker? Her er noen gode forslag fra oss.

Gaven til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet? Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom alle våre kvalitetsvarer i alle våre fysiske butikker, i tillegg til vår nettbutikk.

Les mer om gavekort her →