KULLSYREMASKIN TERRA SORT
KULLSYREMASKIN TERRA SORT

SODASTREAM KULLSYREMASKIN TERRA START-PAKKE SORT

Se alt fra SODASTREAM
Fungerer helt uten strøm
En SodaStream kan spare opptil 1000 plastflasker og bokser
Praktisk snap-lock-funksjon

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
979,-

50+ På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Ta boblevannet ditt til et nytt nivå med den stilige, svarte Terra™-modellen! Den manuelle kullsyremaskinen fungerer uten strøm, og du kan enkelt tilsette akkurat den mengden bobler du ønsker. 
Og det beste av alt? Kullsyremaskinen har en snap-lock-funksjon som gjør at du lett kan sette inn flasken uten å måtte skru den fast. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke flasken på plass. Deretter er det bare å nyte den forfriskende drikken. 
Takket være Quick Connect, en patentsøkt teknologi for rask og enkel innsetting av sylinderen, er også kullsyresylindrene enkle å sette på plass.
Kullsyremaskinen Terra™ leveres med en praktisk kullsyresylinder, slik at du umiddelbart kan nyte en boblende drikk. Du får dessuten en flaske som kan vaskes i maskin. Denne er ikke bare superenkel å rengjøre, men er i tillegg UV-beskyttet.

SodaStream er et miljøvennlig alternativ til boblevann og brus fra butikken. Én SodaStream kan spare opptil 1000 plastflasker og bokser for engangsbruk ved å benytte gjenbrukbare flasker. På denne måten bidrar du til å verne om miljøet, du slipper å bære hjem tunge flasker fra butikken og du trenger ikke å oppbevare og gjenvinne tomme flasker og bokser.

Maskinen kommer med to års garanti.

Forpakningen inkluderer:
•        Terra™ svart kullsyremaskin 
•        425 g kullsyresylinder med Quick Connect
•        1L oppvaskmaskinsikker Fuse-flaske (svart)
•        Bruksanvisning + Garanti