Vi hjelper deg med å lykkes hjemme

Dette er Jernia

Historien til Jernia går helt tilbake til 1951 da vi ble etablert som et innkjøpssamarbeid for å kunne tilby det norske folk det de trengte til hus og hjem. I dag er Jernia AS både et holding-, markedsføring og distribusjonsselskap for jernvare, verktøy, maling, grill, husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og interiør. 

Du skal kjenne på følelsen av å lykkes hjemme

Vi har gjennom generasjoner blitt en viktig lokal lagspiller for at folk skal lykkes hjemme. Det vil vi fortsette med. Hos oss finner du det du trenger for å hverdagsimponere med alt fra å lage mat til å fikse de små prosjektene i hjem og hage.

Vi setter kunden i sentrum!

Du skal kunne velge hvor du ønsker å kjøpe varen, hvor du vil ha den levert og hvor du ønsker å få hjelp. Vi oppnår dette ved å være ledende i å kombinere fysiske butikker med netthandel og digitale løsninger.
Vi har i dag over 130 butikker spredt rundt i hele landet i tillegg til jernia.no som skal hjelpe deg med det du trenger for å ta vare på kjøkken, hus og hage.

Vi har utviklet flere tjenester som gjør det enklere for deg som kunde. Du kan blant annet slipe knivene dine, benytte deg av returordning for stekepanner og kjeler, få grillen ferdig montert og få fargerådgivning når du skal pusse opp hjemme.

Vi vil fortsette å utvikle tjenester til glede for våre kunder. Les mer om våre tjenester her →

Bærekraftig kvalitet som er god å bruke

Som faghandel er vi naturligvis opptatt av å kunne tilby deg kvalitet. Det er viktig for oss at varen du kjøper hos oss er solid og holdbar, samtidig som den er god å bruke.
Når varene vi selger møter disse kvalitetene vet vi at du beholder varen lenger, du blir mer fornøyd og sammen gjør vi miljøet en stor tjeneste.

Mål om et minimalt klimaavtrykk

I tillegg til å satse på kvalitet i varene vi velger, ønsker vi å gjøre det enklere for deg å velge bærekraftige løsninger ved å tilrettelegge for resirkulering gjennom pante- og returordninger.

Som kjent skal ikke EE avfall kastes sammen med øvrig avfall, så Jernia tar gratis imot kasserte produkter av den type som vi selger. Norsirk sørger for utsortering av helse- og miljøfiendtlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer.

Les mer om våre tiltak til en mer bærekraftig handel →

Har du spørsmål?

Vår kundeservice er klar for å hjelpe deg med det du måtte lure på. Enten du vil utforske vår base for ofte stilte spørsmål og svar, kontakte oss sentralt eller direkte kontakt med en av våre butikker.

Kundeservice →

Leverandør? Besøk vår leverandørportal!

Leverandørportal →

Vårt hovedkontor:

Kveldroveien 19, Vinterbro
Postboks 43, 1402 Ski

Vårt sentralbord :
+47 464 07 000

Org.nr.
913 807 146

Noen av våre samarbeidspartnere